Sunday, April 14, 2019

Work\ Life Balance

Яка різниця між роботою та хобі? Чи можливо знайти баланс між роботою та сімейним життям? Чи варто бути спеціалістом у своїй справі? На ці питання відповідали учасники дорослого клубу @Kherson English Speaking Club, який відбувся 11 квітня 2019 року. 


До інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» вони завітали для того, щоб поспілкуватися з волонтерами Корпусу Миру США та вдосконалити свої навички говоріння англійською. Ніна Джексон та Уітні Кравенс підготували низку завдань за темою «Work\ Life Balance».



Як завжди, учасники розподілилися на групи та обговорювали питання стосовно їхнього життя, кар’єри та сімейного благоустрою. Одні були за те, що на першому плані повинна бути кар’єра, інші ж переконували, сімейні цінності найголовніші. Але після довгої дискусії, всі присутні прийшли до висновку щодо поняття Work\ Life Balance, що найкращим є вміння поєднувати ці два поняття та підтримувати цей баланс. 
По закінченню заходу, всі присутні мали змогу пограти в онлайн-гру Kahoot, яка допомагає зробити вивчення англійської мови веселим та цікавим. 


No comments:

Post a Comment