Wednesday, April 3, 2019

Smile-вечірка у День Сміху

1 квiтня, у День Сміху, в Херсонськiй обласнiй бібліотецi  для дітей імені Дніпрової Чайки вiдвiдувачі сектору  документів іноземними мовами потрапили на “Смайл-вечiрку”, організовану працівниками центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів". Цього дня багато хто з дiтей мав змогу дiзнатись iсторiю походження всiм вiдомого Смайлика, а також його меншого брата Емодзі, та якi вони бувають - сучаснi емодзі.
Також дiти розповiдали, якi вони знають малюнки для вираження емоцiй i якими емодзі вони позначаються. Згаданi смайлики-емодзi найбiльш поширенi в японськiй культурi, але й нашим читачам було цiкаво намалювати свої власні емодзi, якi б вiдображали їх настрiй пiд час листування в iнтернетi з друзями. 
Захоплива гра “Вгадай мультфiльм за смайликам-емодзi” змогла продемонструвати дiтлахам, як можна за допомогою малюнкiв-піктограм написати назву фільму, або створити свою власну загадку-ребус. 
Дiти також весело провели час, граючи в обмiн SMS-повiдомленнями за допомогою смайлiв, якi вони малювали чи вирiзали з паперу i приклеювали на дошку. День гумору i смiху був для вiдвiдувачів бiблiотеки насиченим позитивними враженнями i незабутнiми моментами спiлкування з однолiтками. 
А завершилася “Смайл-вечiрка”, запальними танцями в ігровій залі разом з X-Box. Всім гарного настрою та сміху кожного дня!

No comments:

Post a Comment