Monday, April 1, 2019

Favourite Cartoons and Heroes

31 березня у останній день канікул вiдвiдувачі English Club for kids зiбрались у секторі документів іноземними мовами, щоб дізнатись, про творчість  видатного американського мультиплікатора Уолта Діснея.
Відвідувачі центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» дізнались про цікаві художні книжки англійською мовою, казки, написані за мотивами мультфільмів  Walt Disney pictures. Також діти дізнались цікаві факти з біографії засновників Walt Disney Company - братів Уолта і Роя Діснея. Діти переглядали уривки мультфільмів студії  Walt Disney, розгадували загадки, пов’язані з персонажами мультфільмів, згадували назви казкових персонажів англійською мовою, граючи у вікторину «Guess Who».
Також діти із захопленням пограли у гру ”Who am I?”,в якій потрібно було вгадати найвідоміших героїв мультфільмів Walt Disney pictures за описом, а також назвати якомога більше творів, казок і фільмів англійською мовою,  де з’являється цей персонаж. Відвідувачі клубу також складали прості речення з новими словами з теми «Cartoons», за допомогою яких можна розповісти про улюбленого мультиплікаційного героя, не називаючи його ім’я.
Останній день канікул у бібліотеці був цікавим і веселим завдяки найвідомішим дитячим мультфільмам студії  Walt Disney.

No comments:

Post a Comment