Sunday, March 31, 2019

"Inside and Out: Personality and Appearance"

Що таке характер? Яка різниця між емоціями та характером? Що для вас є важливішим – ваш характер чи ваша зовнішність? Як впливає суспільство на ці якості? Ці та інші питання з'ясовували учасники #KhersonEnglishSpeakingClub. 
28 березня 2019 року відбулося чергове засідання, яке щочетверга проходить в інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». Поспілкуватися з волонтерами Корпусу Миру Уітні Кравенс та Ніною Джексон завітало 14 відвідувачів заходу. Приємно щоразу бачити нових присутніх, серед яких є викладачі англійської мови, приватні підприємці, ліцеїсти та курсанти Морської Академії. 
Дівчата-волонтери обрали темою засідання «Inside and Out: Personality and Appearance», яка на перший погляд здається простою та зрозумілою, але під час зустрічі всі присутні ознайомилися з новою лексикою, яку необхідно було використовувати під час спілкування у групах. 
Одним з елементів заходу був перегляд фрагменту відомого мультфільму «Inside Out» («Головоломка»), який повністю характеризує захід, адже іноді наші емоції керують нашою поведінкою. 
На завершення, всі присутні мали змогу пройти тест (Myers-Briggs Personality Test), який складається з 20 питань та підсумувавши відповіді, можна визначити характер за першими літерами. 
Одразу після заходу волонтери провели опитування серед присутніх стосовно наступної теми та вирішили, що це буде тема, пов'язана з подорожами. Тож «подорожуйте» разом з нами у наступний четвер, 4 квітня о 16.00.

No comments:

Post a Comment