Friday, March 1, 2019

What is the American Dream?

Що, на думку українців, є "американською мрією"? Та що про це думають громадяни Сполучених Штатів? На таку цікаву тему спілкувалися учасники дорослого English Speaking Club, які відвідали інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» 28 лютого. 
Волонтери Корпусу Миру Ніна Джексон та Уітні Кравенс підготували презентацію з різними питаннями щодо життя в Америці. Розпочали захід з прослуховування пісні «My Shot» з мюзиклу «Hamilton», який є невід’ємною частиною культури та історії США. 
Ніна та Уітні підібрали добірку відео «25 Facts about America you didn’t know», які для наших присутніх виявилися невідомими, а потім розділившись на три групи мали змогу обговорити ці факти та виявити цінності, які є спільними для обох країн. 
На завершення учасники клубу пограли у гру «American Jeopardy», яка вже стала популярною під час проведення подібних зустрічей. 
Оскільки однієї години спілкування не вистачило для охоплення усіх аспектів та питань з теми «Life in America», усі присутні виявили побажання продовжити обговорення цієї теми на наступних зустрічах. Тож, якщо вам цікаво – приходьте кожного четверга о 16.00 до Window on America for Future Leaders, що у Херсонській обласній бібліотеці для дітей. 

No comments:

Post a Comment