Wednesday, February 27, 2019

Healthy Life Style

26 лютого 2019 року працівники інформаційного центру «Window on America for Future Leaders» відвідали школу №39 в рамках тижня англійської мови, який проходить одночасно у декількох навчальних закладах міста Херсона. Одним з комплексу заходів був круглий стіл за темою «Healthy Living Style», на якому були присутні учні 5-11-тих класів.
Початком зустрічі став інтерактивний Ice-breaker «Stand Up/Sit Down», під час якого діти мали вставати, якщо вони погоджуються з твердженням стосовно здорового способу життя. Працюючи з презентацією присутні ознайомилися з цитатами відомих людей про здоров’я та отримали корисні поради щодо здорового способу життя та збереження власного здоров'я, починаючи з юного віку. 
Після інформаційної частини всі учасники заходу зробили рухливу зарядку під веселу і запальну пісню «A – Ram – Sam – Sam Dance». Потім на дітей чекало наступне завдання з аудіювання  - «A good night’s sleep» - із сайту British Council Teens.
Висловлювання власних думок учнів про важливість здорового способу життя та його дотримання стало підведенням підсумків цього важливого та цікавого заходу. 


No comments:

Post a Comment