Monday, February 18, 2019

St. Valentine's Day

І знову свято кохання у секторі документів іноземними мовами! Цього разу у недільному клубі для дітлахів English Club for kids, який відбувся у центрі «Window on America for Future Leaders». 
Темою зустрічі став Валентинів день – St. Valentine’s Day, або День закоханих.  Учасники клубу, не зважаючи на ранній вік, були зацікавлені такою начебто «дорослою» темою і більше того, самі розповіли бібліотекарям, що знають про свято. 
В Україні його почали відзначати не так давно, порівняно з іншими країнами, але День  Валентина  швидко набрав обертів та прийшовся до вподоби нашим співвітчизникам. Це дійсно гарний привід нагадати своїм близьким та рідним, а не лише коханим, як сильно ви їх любите та піклуєтесь про них. Таких висновків дійшли самі діти і розповіли, як вони 14-го лютого привітали своїх друзів та однокласників. А ще з уважністю переглянули презентацію про історію цього свята, його традиції святкування в різних країнах.
Також разом з працівниками центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» вивчили нові слова англійською, пов’язані з Днем Валентина (Valentine, Cupid, Arrow, Love, Date, Rose, тощо), а для закріплення складали їх з окремих літер та вживали у реченнях.

Наостанок діти захопилися малюванням та підписуванням валентинок, які подарували і бібліотекарям також. 



No comments:

Post a Comment