Monday, February 25, 2019

Who wants the Oscar?

Цієї неділі, 24 лютого 2019 у Лос-Анджелісі, США відбулася 91-а церемонія вручення премії «Оскар». Найкращі режисери, актори та фільми отримали свої заповітні статуетки. Тож наші друзі - волонтери Корпусу Миру США в Україні Ніна Джексон та Уітні Кравенс неспроста обрали тему «Movies and Films» для чергового засідання Kherson English Speaking Club, яке відбулося 21 лютого 2019 року в обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. 
Поспілкуватися англійською на цікаву тему до інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітало 15 вже постійних та декілька нових відвідувачів клубу. Вони дізналися про історію виникнення кінопремії та переглянули відео про різноманіття жанрів кіно. 
Дівчата підібрали низку цікавих завдань, які спрямовані на спілкування іноземною, серед них: "Group Discussion" на тему улюблених фільмів та акторів, "Guess the Movie Genres" та "Famous Film Quotes". Усім сподобалась весела гра “Who Am I?” на вгадування акторів та актрис. 
Родзинкою зустрічі стало завдання «створити» свій власний фільм, під час якого учасники, розділившись на команди, повинні були обрати собі ролі (режисера, продюсера, сценариста, композитора та ін.), продумати сюжет та презентувати його аудиторії. Найкращий сценарій за таємним голосуванням отримав свій «Оскар». 
Та звісно, яке ж кіно без попкорну? Поки команди презентували свої роботи, всі інші насолоджувалися цим смаколиком. 
З нетерпінням чекаємо на наступну зустріч 28 лютого, яка буде не менш цікавою. 

No comments:

Post a Comment