Friday, February 15, 2019

What to read when you're in love

На цьому тижні відбулося святкування найромантичнішого свята  для усіх закоханих -  День Святого Валентина. Цей день відмічають у багатьох країнах світу, у кожній з яких існують свої традиції святкування, та спільною рисою завжди є  світле почуття кохання. Багато фільмів та навіть мультфільмів знято відомими режисерами на тему кохання. Багатьох авторів по всьому світу кохання надихнуло на написання романів та п’єс. Безліч віршів та поем присвячено цьому дивовижному почуттю. І мільйони читачів віддають перевагу читанню творів про кохання. Читають як авторів-класиків, так і сучасних молодих авторів, адже тема є вічною і невичерпною. А щоб допомогти створити романтичний настрій, працівники Херсонського  центру «Window on America for Future Leaders» зробили виставку під назвою «Love is Everywhere». 
Це добірка  книг та фільмів про кохання англійською мовою, які буквально перевертають світогляд, надихають, наповнюють оптимізмом, змінюють наше уявлення про людей навколо і  здатні повернути віру в кохання, якщо ви встигли її втратити. 

Вони можуть стати віддушиною для читача будь-якого віку. Тож приходьте та обирайте. А на згадку лишайте нам свої валентинки із побажаннями. Сектор документів іноземними мовами чекає на вас! 


No comments:

Post a Comment