Friday, February 15, 2019

«Love is…»


«Кохання – це…» Просто «хімія» чи найголовніше почуття в житті людини? Чудова нагода поспілкуватися на цю тему була 14-го лютого, коли у багатьох країнах святкують День Святого Валентина (St.Valentine’s Day) – покровителя усіх закоханих. Хто взагалі був цей Валентин і чому свято назвали на його честь? Як святкують та що дарують у цей день? Які символи Дня закоханих та найпопулярніші побажання для коханих та друзів? Про це та багато іншого дізнавалися старшокласники зі школи №39, які щочетверга відвідують інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». 
Чудово, що саме на цей четвер припало таке свято, адже найпопулярнішим воно є саме серед молоді, як американської, так і української. Година спілкування промайнула майже непомітно, на тему кохання можна говорити не одну годину, та ще й у чудовій атмосфері, яку створили працівники сектору іноземних мов.  Учні висловлювали свої думки англійською щодо love at first sight (кохання з 1-го погляду) та розмірковували, чи правду кажуть, що love is blind (любов сліпа), вивчили й інші англійські ідіоми, такі як to be head over heels in love, to have a crush,  to be broken-hearted, тощо. Завданням для учасників було написати вітальну листівку-валентинку англійською мовою. Бажаючі зачитували побажання, які адресували своїм однокласникам. 

Наостанок всі із задоволенням переглянули найромантичніші моменти з Діснеївських анімаційних фільмів та пограли у гру «Match the Date» («Знайди пару»), де підбирали «другі половинки» для відомих героїв. 
Зустріч виявилася напрочуд теплою та залишила по собі романтичний настрій. 



No comments:

Post a Comment