Monday, February 4, 2019

My House is my Fortress

У першу неділю лютого 2019 року відбулося чергове засідання English Club для юних читачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. До інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітало десятеро дітлахів.


Цього разу темою зустрічі було обрано «My House is my Fortress», де маленькі клубівці розповідали про свої помешкання: про кількість кімнат, про елементи кожної з них, та звісно ж, найулюбленіше місце у їхньому домі. Майже у всіх учасників «цим» місцем є їх власна кімната, адже саме там вони почувають себе затишно та перебувають у «світі своїх захоплень», займаючись улюбленими справами, такими як читання, малювання, конструювання тощо.


Окрім спілкування англійською мовою, працівники сектору документів іноземними мовами підготували для присутніх роздатковий матеріал з завданнями, де діти знаходили назви кімнат та складали з ними речення.



На завершення учасники English Club уявляли, як вони зможуть прикрасити свої помешкання, адже День Святого Валентина вже незабаром. 

No comments:

Post a Comment