Friday, March 22, 2019

Переможці Всеукраїнських олімпіад в гостях у Інформаційного центру

21 березня інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» приймав гостей з усієї України. Хлопці та дівчата, які приїхали до нашого міста з нагоди участі в Всеукраїнської учнівської олімпіаді з фізики, завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки щоб ознайомитись із сучасною книгозбірнею та випробувати свої знання під час відомої гри «50-star Game Land. Discover America».
У інформаційному центрі, юні олімпіадники ознайомились з ресурсами, програмами та можливостями, що представлені WOA FL, а під час екскурсії дізнались про різноманітні заходи, зустрічі та напрямки роботи для поширення значущості книги, розвитку читання у сучасному житті підростаючого покоління.


Настінна карта-гра, «50-зірковий Ігроленд», що розташована у ігровій залі, вразила гостей з самого початку не лише своїм грандформатом, а й можливістю спілкуватися та по-дружньому змагатися виключно англійською мовою. 5 категорій по 10 запитань що розкривають найцікавіші та найзначущі моменти з історії, культури, природи Сполучених Штатів Америки. 




Працівники інформаційного центру були у захваті від настільки обізнаних та ерудованих юних гостей. Чудові знання англійської мови, відкритість до нового та прагнення збільшення знань показали бібліотекарям високий інтелектуальний рівень підростаючого покоління.


No comments:

Post a Comment