Friday, March 22, 2019

Social Media nad Technologies


Було чудово бачити стільки відвідувачів, які прийшли для того щоб вдосконалити свої вміння спілкуватися англійською з носіями. 24 учасники KhersonSpeakingClub відвідали інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» 21 березня 2019 року. Цього разу темою було обрано «Social Media and Technologies»? адже це є невід’ємною частиною в сучасному житті. Волонтери Корпусу Миру США Nina Jackson та Whitney Cravens підготували низку питань, таких як «What technologies do people use and how often? », «What is the future of social media and technologies?”, «Does social media bring us closer or drive us further apart?”, “What are the pros and cons of using it?” та інші. 
Одним з цікавих завдань було «Running Dictation», в якому взяли участь усі присутні. Поділившись на три групи-лінії, кожна з команд повинна була запам’ятовувати речення, які знаходилися в іншому залі, та повернувшись до своєї «лінії», передати інформацію, яку записувала вже  інша людина. По закінченню завдання, всі команди повинні були записати всі речення у правильному порядку. Було весело спостерігати за дорослими, які бігають по бібліотеці, виконуючи завдання.
Можна сказати, що з кожним разом наші волонтери знаходять нові й нові завдання, які допомагають у вивченні та вдосконаленні іноземної. Тож якщо ви хочете стати одним з членів цього клубу – приєднуйтесь до нас та слідкуйте за анонсами на наших сторінках Facebook та Instagram. 

No comments:

Post a Comment