Friday, March 22, 2019

Walt Disney Pictures

22 березня до Херсонської бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали учні 3-х, 4-х, 5-х  класів Олешківської ЗОШ, а також 1 клас 37 школи і 5 клас 5 школи міста Херсон.
У відділі  іноземної літератури було проведено огляд літератури і медіа-урок  присвячений творчості видатного американського мультиплікатора Уолта Діснея.
Учні, у яких наступного тижня починаються канікули змогли дізнатись про цікаві художні книжки англійською мовою, казки і книжки написані за мотивами мультфільмів  Walt Disney Pictures. З цими книжками, узявши їх додому з бібліотеки можна провести захопливі канікули.
Також діти дізнались цікаві факти з біографії засновників Walt Disney Company - братів Уолта і Роя Діснея. Діти переглядали уривки мультфільмів студії  Walt Disney, розгадували загадки, пов’язані з персонажами мультфільмів, згадували назви казкових персонажів на англійській мові.
А потім на наших дітлахів чекав веселий сюрприз – танці в ігровій залі. Діти з захоплення повторювали рухи героїв танцювальної гри і з нетерпінням чекали визначення переможця,який краще за всіх повторював рухи танцю.
Діти змогли дуже весело провести час у бібліотеці.

No comments:

Post a Comment