Monday, April 8, 2019

Traveling

4 квітня 2019 року одразу два заходи (для школярів та учасників дорослого клубу @KhersonEnglishSpeakingClub) відбулися в інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» за темою «Traveling». І це не дивно, адже весна – початок подорожей по всьому світу. Волонтер Корпусу Миру США, Ніна Джексон підготувала інтерактивну презентацію, яка захопила всіх присутніх різноманітністю завдань.  


Отже, першими, хто мав змогу поспілкуватися з волонтером за цією темою, це учні загальноосвітньою школи №39. На початку заходу діти отримали завдання: зробити собі «паспорт подорожей», який повинен був зберігати наступну інформацію – прізвище, ім’я, дата та місце народження, національність. На наступній сторінці діти вказували країни, в яких їм вдалося побувати, або куди б вони відправилися саме зараз. Ставлячи питання один до одного допомогло нам більше дізнатися про всіх присутніх. 


Звісно ж, не обійшлося й без спілкування у групах та розігрування діалогів за різними ситуаціями, які можуть виникнути під час подорожей, серед них «You missed your flight», «You lost your passport in the airport», «You made a hotel reservation but when you arrived it wasn’t saved in the system» та інші. Допомагали складати діалоги учням присутні на цьому заході й інші волонтери з США, один з них Роланд Семуел, який є частим гостем в інформаційному центрі.


По завершенню заходу, Ніна Джексон презентувала свою гру на гітару, адже почала вона грати тільки пів року тому, та разом з усіма присутніми виконала пісню Луї Армстронга «What a Wonderful World».


No comments:

Post a Comment