Monday, April 8, 2019

Мій дім Земля

3 квітня до центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки у рамках місячника екології завітали учнi 7 класу Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №16 із вивченням мов національних меншин, щоб познайомитися з правилами екологічної етики у повсякденному житті.
Бібліотекар сектору документів іноземними мовами в доступній та цікавій формі запропонувала розкрити сутність сучасних проблем екології і вияснити, чи знають вони шляхи вирішення екологічних проблем у сучасному світі. Діти отримали інформацію, як можна розвивати свою творчу та ділову активність в соціальних мережах та у шкільному житті для привернення уваги дорослих та однолітків до екологічної діяльності у своєму місті.

Учні активно розташовували  малюнки на дошці, виконуючи завдання “Дії людства, від яких Земля “сумна”, або “весела””, спрямованих на залучення учнів до практичних дій по оздоровленню навколишнього середовища та розвиток почуття відповідальності за природу.
На закінчення заходу кожному з учнів було запропоновано висловити свою думку з приводу вирішення проблем екології, а також створити свій рекламний слоган, закликаючий до активних дій, які допоможуть зберегти нашу чудову планету.

No comments:

Post a Comment