Thursday, April 4, 2019

Дива світу книг

2 квітня, в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, весь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги. У цей день до  Херсонської  обласної бібліотеки  для дітей імені Дніпрової Чайки завітали учнi 4 класу Херсонської загальноосвітньої школи І ступеня № 25, щоб дізнатись, які бувають “дива” у світі книжок. 
У секторі  документів іноземними мовами  діти познайомились з незвичайними книжками з 3D-ілюстраціями, музичними, електронними та аудіокнигами. Вiдвiдувачі центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» також зацiкавились вiртуальними книжками,якi можна завантажити в онлайн-бiблiотеках, i за допомогою яких сучасних гаджетiв можна читати такi вiртуальнi книжки. Дiтлахи змогли також дiзнатись багато нового про бiблiотеки рiзних країн свiту i якi незвичайнi книжки в них зберiгаються. З захопленням хлопчики i дiвчатка грали в запропонованi  їм iгри: “Вгадай книгу за її обкладинкою” і “Вгадай казки за ілюстраціями”.

 Також дiти разом з бiблiотекарем завiтали до iнших вiддiлiв – сектору періодичних видань, де з здивуванням дiзнались про те, що в цьому вiддiлi немає книжок, а читають там журнали i газети. А також вiдвiдали вiддiл естетичного виховання – де книжки “розповiдають” майже про всi види мистецтв. А на завершення заходу дiти змогли весело провести час в iгровiй залi бiбiлiотеки з танцями на X-box. 




No comments:

Post a Comment