Sunday, April 21, 2019

День Землі

Вже завтра увесь світ відзначає «День Землі», який спонукає людей бути уважнішими до тендітного та вразливого довкілля нашої планети.
Саме тому інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» провів захід за темою «Thinking about the Environment» для учнів школи-родини №39. Працівники сектору документів іноземними мовами разом із гостями бібліотеки, волонтерами Корпусу Миру, підготували низку завдань.
По-перше, діти виконали завдання «True\False Walk», де мали змогу ознайомитися з різними видами забруднення та дізнатися скільки ж потрібно часу для розпаду тієї чи іншої речовини. Цікавим виявилося завдання «Happy and Sad Planet», де діти використовуючи модальні дієслова «Should» та «Shouldn’t», говорили, що потрібно, а чого не варто роботи, серед них: «We should pick up litter”, “We shouldn’t polute the environment”, “We should use bikes instead of cars”, “We shouldn’t take long shower”, “We should turn off the light when we don’t use it” тощо. Волонтери, у свою чергу, розповідали як в їхніх країнах святкують цей день.
Наостанок, всі присутні переглянули відео кліп на пісню «Earth» Майкла Джексона, аби ще раз переконатися у тому, що на якій планеті ми живемо – це залежить від нас.
Також діти перекладали прислів’я з англійської мови та намагалися пояснити їх значення.
“Every day is the Earth Day”,
“Earth doesn’t belong to us – we belong to Earth”,
“Think globally – act locally”.
А як ви розумієте ці висловлювання?

No comments:

Post a Comment