Friday, May 3, 2019

«City Life & Urban Problems»

2 травня 2019 року відбулося чергове засідання розмовного клубу Kherson English Speaking Club для відвідувачів інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». Незважаючи на те, що клуб вже на завершальному етапі перед відпустками, нових учасників все більшає. 


Майже кожного разу до клубу долучаються нові відвідувачі, і це не дивно, адже поспілкуватися англійською з носіями бажають багато людей. 
Волонтери Корпусу Миру США Уітні Кравенс та Ніна Джексон цього разу обрали темою клубу «City Life & Urban Problems». Спочатку всі присутні мали змогу переглянути відео «Advantages And Disadvantages Of Living In A City» та порівняти рівень життя у мегаполісі та невеличкому місті. Оскільки рівень володіння англійською у присутніх різний, волонтери об'єднали учасників у дві групи, кожна з яких відповідала на питання з категорії «Easier Questions/ More Difficult Questions».


Одним із творчих завдань було «Build Your Own City»: кожна команда повинна була створити своє власне місто, вказуючи його локацію, примітні місця для відпочинку та вирішення урбаністичних проблем, таких як трафік, забруднення, перенаселення та інші. 



На завершення всі присутні обмінялися враженнями від заходу, а дівчата-волонтери зробили декілька анонсів на наступні клуби. Оскільки Kherson English Speaking Club відкладається на 2 тижні через свята та відрядження, дівчата пообіцяли, що влітку обов’язково будуть відвідувати Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки та з нетерпінням чекатимуть всіх бажаючих поспілкуватися. 

Нагадаємо, що з початку  2019 року відбулося вже 14 засідань розмовного клубу, які відвідали близько 270 людей.

No comments:

Post a Comment