Sunday, May 12, 2019

Mother's Day at English Club


Чергове засідання English Club відбулося в інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» 12 травня 2019 року. Клуб був присвячений усім матусям, адже саме сьогодні більшість країн світу відзначають День Матері. Отож працівники сектору документів іноземними мовами підготували низку цікавих та пізнавальних завдань. Розпочали захід з прослуховування англійською мовою пісні «Happy Mother's Day». Завдяки цій пісні діти мали змогу ознайомитися з фразами, які ми використовуємо щодня, наприклад «Here’s a gift I’ll give to you», «I clean my room», «I make my bed», «I put my toys away» та інші. 



Наступним завданням було заповнити інформацію про маму «Best MOM Ever!» та написати про її улюблену квітку та колір, про найкраще, що вона готує, що завжди каже та звісно ж, найкращий спогад про неї. 


Та наостанок, діти зробили подарунок для своїх мам «Flower Card», в якій зазначили найкращі її якості та риси характеру. Майже всі написали, що їх мама – найкрасивіша, найдобріша, найдивовижніша, весела та чарівна. 


Приєднуємося до привітань усіх матусь у світі та чекаємо на завершальному засіданні у цьому навчальному році вже 26 травня.






No comments:

Post a Comment