Sunday, May 5, 2019

Personal Development and Growth



Сьогодні, 05 травня 2019 року, в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулась визначна подія! До інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітали відразу 6 волонтерів Корпусу Миру з різних обласних центрів України. Запросили гостей  на позачергову зустріч “Kherson English Speaking Club” Ніна Джексон та Уітні Кравенс, які щотижня проводять розмовні клуби у бібліотеці. 
Запрошені гості провели 3-годинний тренінг для постійних та нових користувачів центру за темою  «Personal Development and Growth». До заняття долучилися 27 учасників різних вікових категорій. Присутні з цікавістю переглянули спеціально підготовані презентації та обговорили різні аспекти кожної з тем: “Becoming Confident” (Rachel Glasser), “Diversity and Difference”(Jamal Marcelin), “Self Care and Growth” (Whitney Cravens), “Body Positivity” (Nina Jackson), “Social Medias and Self Esteem” (Thomas Choi) and “Self Esteem” (Ashley Garcia).








Один за одним, волонтери розкривали проблему самовдосконалення особистості з різних сторін, адже вона є актуальною серед молоді, та знаходили її вирішення шляхом колективного спілкування. Практичні завдання, такі як «Complimenting Activity», «Closing Thoughts», «Personal SWOT Analysis» та інші допомогли присутнім дізнатися більше про себе та мати змогу розуміти оточуючих.

Під час перерв на чай, в дружній атмосфері учасники тренінгу спілкувалися з нашими гостями та ділилися своїми враженнями від заходу. 

Точно знаємо, що це буде початком нових зустрічей у бібліотеці. 

No comments:

Post a Comment