Thursday, March 29, 2018

Перші кроки до лідерства. Садочок + WOA FL

Дитинство - неймовірна пора. Це час, коли все навкруги яскравіше, добріше, відкритіше. Час, коли закладаються основи для майбутнього життєвого шляху, сучасного сприйняття навколишнього світу та високоморальних цінностей. Найбільш важливими є знання, які ми отримуємо у дитинстві, адже це формує нашу особистість, а основним елементом знань є володіння іноземною мовою.
28 березня працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітали до садочку №35 у рамках програми «Перший крок до зірок», де провели першу зустріч-знайомство з маленькими майбутніми лідерами. 


Під час зустрічі, що проводилась здебільшого на англійській мові, працівники центру розповіли малечі про ресурси WOA FL та про можливості, що чекають на них у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. Розвиваючі ігри, мультики, заходи та клуби, а також неймовірні книжки, що допоможуть поринути у цікавий та фантастичний світ знань. З Little Pop-Up Songbook, Cloth Book, Interactive Play-a-Sound, Pop-Up book та Big book хлопчики та дівчатка мали змогу познайомитись одразу, що й викликало у дітей бажання чимскоріше побувати у інформаційному центрі дитячої книгозбірні. 

Працівники були у захваті, адже у такому юному віці так гарно володіти англійською це чудово. Активні, прагнучі до знань та відкриті до нового малята вражали і це є гарним стартом для плідної співпраці інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» та вчителя англійської мови садочку №35 Найдьонової Наталії Миколаївни для створення усіх умов сучасного розвитку маленьких херсонських лідерів. 

No comments:

Post a Comment