Thursday, March 22, 2018

Переможці Всеукраїнських олімпіад в гостях у Інформаційного центру

21 березня інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» приймав гостей з усієї України. Хлопці та дівчата, які приїхали до нашого міста з нагоди участі в IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіаді з правознавства, завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки щоб ознайомитись із сучасною книгозбірнею та випробувати свої знання під час відомої гри «50-star Game Land. Discover America».

 У інформаційному центрі, юні олімпіадники ознайомились з ресурсами, програмами та можливостями, що представлені WOA FL, а під час екскурсії дізнались про різноманітні заходи, зустрічі та напрямки роботи для поширення значущості книги, розвитку читання у сучасному житті підростаючого покоління.
Настінна карта-гра, «50-зірковий Ігроленд», що розташована у ігровій залі, вразила гостей з самого початку не лише своїм грандформатом, а й можливістю спілкуватися та по-дружньому змагатися виключно англійською мовою. 5 категорій по 10 запитань що розкривають найцікавіші та найзначущі моменти з історії, культури, природи Сполучених Штатів Америки. Хлопці та дівчата були у захваті від такого роду навчальної гри, азарт та емоції зашкалювали, а чергова маленька перемога виливалась у бурхливий потік радості.



Працівники інформаційного центру були у захваті від настільки обізнаних та ерудованих юних гостей. Чудові знання англійської мови, відкритість до нового та прагнення збільшення знань показали бібліотекарям високий інтелектуальний рівень підростаючого покоління. 


Наприкінці візиту, учасники олімпіади висловили слова захоплення від побаченого у бібліотеці імені Дніпрової Чайки, її розмахом, роботою та сучасністю, що було не менш важливим для юних гостей. Зустріч підійшла до кінця і хлопці та дівчата роз'їхались по своїм містам, але маємо надію, що сьогоднішнє 50-зіркове свято залишиться у серцях наших нових друзів надовго.

No comments:

Post a Comment