Saturday, March 17, 2018

Безпечна дорога до бібліотеки

Життя - це великий скарб і його потрібно берегти. У сучасному світі, де дороги заповнені автомобілями, дуже важливим є питання безпеки наших дітей на шляху від дому до школи, або до бібліотеки. 15 березня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки пройшло цікаве та пізнавальне інтерактивне заняття про правила дорожнього руху «Безпечна дорога до школи», яке було організоване працівниками інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» та інспекторами патрульної поліції.



Під час заходу хлопці та дівчата дізнались багато цікавого про правила поведінки на дорозі, про уважність та контроль. Згадували специфіку світлофорів для авто та пішоходів, важливе значення регулювальника та дорожніх знаків. Мали можливість перевірити свої знання у змодельованих ситуаціях на дорозі, яку проклали представники поліції посеред зали книгозбірні )). 


Зустріч пройшла у веселій та активній обстановці, дітлахи були у захваті від креативних та сучасних представників закону. Задавали багато питань, фотографувалися та робили селфі. Маємо надію, що сьогоднішня зустріч буде гарним початком дружби та співпраці поліцейських та бібліотекарів, а також стартом для низки зустрічей з представниками закону, адже у нас гарна спільна мета – здорові та розумні діти.



No comments:

Post a Comment