Monday, March 19, 2018

Леприкони та зелені трилисники на English Club

18 березня за вікном забілів сніжок, а у інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» забуяли зелені трилисники та зазвучала ірландська музика. І це не дивно, адже темою чергового засідання English Club став розгляд веселого та яскравого свята - St.Patrick 's Day. Під час зустрічі, юні клубівці познайомились з історією виникнення та традиціями святкування цього неймовірного дня, розгадували тести та виконували цікаві завдання про Green Eggs від Sam і Dr.Seuss. А дехто навіть спробував повторити запальні ірландські танці.



Старші читачі, після перегляду відео, вчилися висловлювати свою думку англійською мовою про зелені паради у цей день, а ось малеча вчила кольори та квіти на англійській через творчість. Та й з леприконами вони познайомились у процесі малювання. Добре що ресурси центру дозволяють зробити кожне заняття маленьких майбутніх лідерів корисним та пізнавальним.



День святого Патріка є державним святом в Ірландії, Північній Ірландії, на острові Монтсеррат і в канадських провінціях Ньюфаундленд і Лабрадор. Він також широко відзначається ірландською діаспорою по всьому світу, особливо у Великобританії, Канаді, США, Аргентині, Австралії та Новій Зеландії. Останні кілька років це свято відзначають і в Україні. 

No comments:

Post a Comment