Thursday, March 15, 2018

Бібліотечний десант «Подаруй дитині казку»

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки розширює свої горизонти та дарує справжнє свято кожній дитині, яка проживає у Херсоні або приїздить до нашого міста з районів та області.
 14 березня працівники Відділу дошкільників  та учнів 1 - 4 класів разом із представником інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітали на гостини до малечі, яка на даний момент знаходиться у Херсонській дитячій обласній клінічній лікарні. Знаходячись на відстані від рідної домівки хлопчики та дівчатка з радістю зустріли бібліотекарів, які підготували для них цікавий та веселий захід, розповіли та показали дивовижні книжки, що знаходяться у дитячій книгозбірні. Під час зустрічі дітлахи  подорожували сторінками  знайомих та улюблених казок.
Разом із бібліотекарями до малечі завітав знайомий всім Крокодил Гена, який допомагав  виконувати різноманітні завдання, відгадувати мелодії та загадки. Звичайно ж, сам Крокодил не міг не пограти у веселу  забаву під назвою «Крокодил», яка всім присутнім подарувала веселий настрій. 
Проводячи такі акції, можна із впевненістю сказати, що плідна співпраця дорослих, їх бажання та дії можуть створити справжнє диво для дітей, подарувати їм радість, хоч на хвилинку змусити забути про хвороби, а найголовніше довести, що чужих дітей не буває, що кожного з них є кому захищати.
 Дякуємо завідувачу відділення – Бадзян Віталію Анатолійовичу, лікарю-отоларингологу вищої кваліфікаційної категорії, головному позаштатному дитячому отоларингологу Департаменту охорони здоров'я Херсонської облдержадміністрації за можливість створити бібліотечне свято у стінах лікарні та сподіваємось на подальшу співпрацю.

No comments:

Post a Comment