Sunday, March 4, 2018

Захоплення та хобі, що будують майбутнє

Наші захоплення та хобі можуть багато чого розповісти про нас, а інколи вони стають справою всього життя. Ось чому чергове засідання English Club було присвячене цій веселій та водночас важливій темі. Працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» підготували для своїх маленьких читачів низку завдань, питань та модельованих ситуацій щоб в англомовному діалозі розкрити улюблені заняття та улюблені способи проведення вільного часу. 


У стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, за допомогою ресурсів центру, хлопці та дівчата відгадували різноманітні хобі за картинкою та словесним елементом. Вчилися складати розповіді про себе та про захоплення своєї родини, ділилися страхами та мріями. Розповідали маленькому Sunny свої таємниці, а за допомогою Jenga майстрували вежу бажань на майбутнє.


 Під час практичного заняття виконували веселі тести, що були покликані не лише розкрити внутрішній потенціал юних читачів, а й перевірити знання англійської мови. 



No comments:

Post a Comment