Friday, June 22, 2018

Summer Reading for Everybody


Ярмарок талантів відкрито! 22 червня 2018 року до сектору іноземної літератури Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали перші учасники програми літніх читань. 

Інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» презентував програму заходів на літо за темою «You are a World SuperStar!». На початку зустрічі працівники сектору ознайомили читачів із завданнями, які вони будуть виконувати протягом літа. А також зацікавили дітей справжніми рекордами Гіннеса, переглядаючи сторінки цієї відомої збірки.

Першим рекордом на сьогодні став «Dance Battle», який проходив в ігровій залі бібліотеки, де розташований X-box One + Kinnect. У цьому заході взяли участь діти з трьох команд, які змагалися за перше місце та встановлення нового рекорду. Переможець був визначений за найбільшою кількістю набраних балів. 


Після трьох танцювальних конкурсів перемогу одержала команда «Stars», а найбільшу кількість балів набрала Постриган Поліна. Поздоровляємо нашу першу переможницю та рекордсменку!
Будемо з нетерпінням чекати наступної зустрічі та визначати нових рекордсменів у подальших завданнях. Who wants to be a SuperStar? You are welcome!

No comments:

Post a Comment