Monday, June 4, 2018

English is Fun


4 червня 2018 року до інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітали діти з літніх таборів школи №56 та гімназії №3 м. Херсона, а також діти-учасники мовного табору з смт. Білозерка.




Літні канікули - це чудова пора для спілкування саме англійською, адже можна забути про шкільні завдання та оцінки. Тому працівники сектору документів іноземними мовами намагалися створити дружню атмосферу спілкування й підготували тему «English is fun» з ребусами, цікавими завданнями та іграми.




Під час заходу діти також взяли участь у грі-фантазії під назвою «Face Control». Усі присутні «перетворилися» на журналістів, які дізнавалися про цікаві факти з життя відомих людей американського кінематографу, розшифровували імена вже улюблених героїв кінострічок, та переконували чому їм до вподоби ці герої. Майже весь захід проводився англійською, адже кожен мав змогу поринути у зіркові пригоди та проявити себе.




Будемо чекати з нетерпінням подальшої зустрічі з усіма присутніми, адже інформаційний центр підготував не менш цікаву програму літніх читань, під час якої всі зможуть «перетворитися» на суперзірок.

No comments:

Post a Comment