Monday, June 18, 2018

Summer Activities

Ще один спекотний літній тиждень завершився. Спекотно було не лише за вікном, а й у стінах обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. А спекотно тому, що початок літа – це найгарячіша пора літніх таборів, учасники яких кожного дня відвідують нашу книгозбірню, щоб отримати яскраві емоції та провести час із користю. 
 
15 червня ті, хто завітав до інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», а саме діти зі школи №32 та з літнього табору «Сонечко», мали змогу долучитися до літніх розваг, пограти в ігри, послухати про заняття, якими можна займатися влітку, ознайомитися із бібліотечною програмою «Канікули з книгою». 


Не обійшлося без спілкування англійською. Разом із працівниками центру діти грали в гру «Summer Аctivities. Саn you do like this?», під час якої ділилися своїми знаннями про літні види спорту та інші види діяльності, де можна застосувати свою бурхливу енергію та різноманітні вміння. 
 



А чим ви плануєте займатися влітку? Щоб ви не робили, поміж своїх справ знайдіть час та обов'язково завітайте до нашої бібліотеки. Не пожалкуєте!

No comments:

Post a Comment