Monday, May 7, 2018

Family Bonds

6 травня 2018 року до інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітало близько 20 клубівців. Цього разу темою засідання в English Club було обрано «Family Bonds», де учасники мали змогу розповісти найцікавіші факти про свою сім’ю. 




Наймолодші відвідувачі центру вивчили нові слова за темою, подивилися мультфільм англійською мовою «Gogo’s adventures with English» та отримали завдання-розмальовку (match and trace). А для того, щоб малюки не стомилися сидіти на одному місці, працівники сектору зробили з дітьми розминку під виконання англійської пісеньки «Can you clap your hands». 


Середні та старші учасники клубу роздивлялися сімейне дерево та згадували англійською мовою назви членів родини. Цікавим завданням було обрати одну людину зі своєї родини та розповісти про неї: який вигляд вона має, її захоплення та інше. 



Усі клубівці отримали знання з теми «Сімейні зв’язки», досвід спілкування та гарний настрій на додачу. Додому діти пішли з очікуванням на наступну зустріч.

No comments:

Post a Comment