Friday, May 25, 2018

За усмішкою - до бібліотеки!

Веселий сміх - це запорука успіху! Так перефразували відомий вислів наші юні гості, які у переддень канікул завітали до центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів", де проходив захід "Funny laugh saves everyone" - "Сміх врятує Всіх". 


Учні 3 класу Херсонської багатопрофільної гімназії №20 насміялися вдосталь! І хоч День Сміху відзначають у квітні, та щоб бути веселим і дарувати радість іншим, можна знайти безліч приводів у повсякденному житті. А з кого ж брати приклад бути завжди усміхненим, як не з американців? Своїми щирими усмішками мешканці Сполучених Штатів Америки завжди заряджають оточуючих позитивом та діляться своїм гарним настроєм. Тож братимемо приклад!  



Під час заходу пройшов майстер-клас з веселих розіграшів і конкурс "Your Best Smile". Учні також слухали цікаві факти про посмішку та сміх, відгадували кумедні загадки, складали жарти та римували англійською (!), а також переглянули мульфільм із колекції WOA. 



Наприкінці усі учасники вирішили усім класом записатися до Херсонської обласної бібліотеки  для дітей імені Дніпрової Чайки, бо тут і цікаво, і пізнавально і дуже-дуже весело! Отже, чекаємо наших нових читачів протягом літніх канікул! За усмішкою - до бібліотеки!!! 


No comments:

Post a Comment