Friday, May 18, 2018

Життя в європейському стилі


«Автостопом по Європі!» Під таким гаслом днями пройшли зустрічі з учнями 7-х та 8-х класів Херсонської гімназії №1 та загальноосвітньої школи №45. Захід був приурочений до Дня Європи, який цього року в Україні відзначатимуть 19 травня, тому темою зустрічей стала саме Європа. 


Здійснюючи віртуальну мандрівку, учні мали змогу розширити свої знання про цю частину світу та почути найцікавіші факти з історії та культури Європейських країн.

Які найдивовижніші архітектурні та природні пам’ятки знаходяться на території Європи та які найпопулярніші місця серед туристів? Як і коли утворився Європейський Союз та які країни до нього входять?  Хто вони – відомі європейці та чим відзначилися у світовій історії, науці та літературі?  Про це і не тільки дізналися школярі під час заходу, який провели працівники сектора документів іноземними мовами. Учні з увагою та зацікавленістю слухали, ставили питання, а також розповідали, що ж на їхню думку означає бути європейцем та жити по-європейськи.


Свої знання та ерудицію юні українці-європейці змогли продемонструвати під  час експрес-вікторини «Життя в європейському стилі», в  якій всі проявили себе як справжні експерти. Висновком зустрічі стала впевнена думка про те, що Україна – це Європа, а її майбутнє в руках молоді.

No comments:

Post a Comment