Sunday, April 22, 2018

Earth SOS

22 квітня святкується Міжнародний День Землі, що був прийнятий на Конференції ООН з навколишнього середовища і розвитку в Ріо-де-Жанейро в 1992 році. Він створений щоб нагадувати кожному з нас, що Земля - це наш спільний дім, щоб привернути увагу кожної людини до проблем планети і навколишнього середовища. Саме у цей день дорослі і малеча підтверджують свої зобов'язання перед природою та Землею словом і ділом. Тож не дивно, що чергове засідання English Club від інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» приділило особливу увагу цьому питанню.



 Під час зустрічі, хлопці та дівчата мали змогу переглянути декілька відео про красу нашої планети та про екологічні катастрофи, висловити свою думку щодо дій людини та прогресу, а також поповнити свій англомовний запас новими словами.


Звичайно ж, головною темою, яка звучала сьогодні була збереження планети, та як кожен з нас особисто може покращити життя на ній. Дорослі клубівці під час ігрового моменту серед представлених дій, що робить людина, обирали позитивні та негативні, а малеча удосконалювала свою англійську під час розмальовок з зображенням природи. 


 Кожен з присутніх активно обговорював дану тему: заводи, вихлопні гази, нераціональне використання природних ресурсів та повальна сила прогресу. Та не дивлячись на сумну статистику малеча розповідала і про свої мрії, нехай, здебільшого, це були утопічні бажання вони мають право бути, адже це можуть бути перші кроки до покращення життя на планеті від херсонських маленьких лідерів.

No comments:

Post a Comment