Sunday, April 1, 2018

Let`s hide eggs

Чергове засідання English Club, яке відбулося 1 квітня у інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» було присвячено одному з найголовніших свят усього людства – Пасха. Великий день, що об’єднує усіх християн. Хлопці та дівчата, що завітали сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки мали змогу дізнатись про традиції, особливості святкування та веселі ігри які влаштовують у цей день дорослі і малеча. 


Спочатку згадували англійською мовою різні атрибути Великодня (Easter cake, eggs, Chocolate rabbits, Easter basket,  Church та інші), проглядали відео святкувань з різних міст Сполучених Штатів та ділилися власними сімейними традиціями. Але найбільше дітлахів вразили саме ігрові моменти. Тож працівники центру влаштували для клубівців знайомство з Великоднім Кроликом, пошук кольорових яєць та веселі перегони з ложками. 


Старша група клубу, не дивлячись на серйозність завдань, також змогла перевірити свої знання про свято та знання англійської у ігровій формі. Складали різноманітні слова використовуючи літери з фраз, що мають відношення до Пасхи. Зустріч пройшла пізнавально, весело та яскраво як і свято, що стоїть на порозі кожного дому.




No comments:

Post a Comment