Wednesday, August 28, 2019

Ukrainian Independence Day


23 серпня наші постійні відвідувачі Cool Speaking Club зібрались в Херсонській обласній бібліотеці для дітей, щоб поспілкуватись з нашими волонтерами- американцями, Ryan Santero, Troy Burton  та Ethan Robison про День Незалежності України.


Наші користувачі інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» мали змогу порівняти це свято з американським, адже минулого місяця ми відначали День Незалежності США. Діти розповіли англійською мовою, що вони знають про видатних людей України, граючи в гру «Вгадай хто я?».


Також була проведена цікава гра «Ukrainian Flag», у якій присутні розподілились на дві команди: «Yellow» і «Blue» і грали в Assosiation, де кожна  з присутніх команд повинна була назвати більше слів-асоціацій кольорів прапора України.
На закінчення зустрічі відвідувачі клубу поділились один з одним своїм баченням того, якою повинна бути рідна країна, в якій вони живуть. Потім на дошці діти створили «Sunflower» - квітку соняшника, де на жовтих і блакитних паперових пелюстках записали вивчені англійські слова, які означали те гарне, веселе і щасливе, за що вони люблять Україну.


No comments:

Post a Comment