Monday, August 12, 2019

American Old West

Поспілкуватись англійською мовою на захоплюючу тему «Дикого Заходу» з нашими волонтерами Корпусу Миру США в Херсонському інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» 9 cерпня  зібрались наші постійні і нові  відвідувачі клубу  Сool Speaking.



Обговорювали найцікавіші факти з історії освоєння Заходу Сполучених Штатів Америки: які землі в Північній Америці належали індіанським племенам, як відбувалось освоєння нових земель американськими фермерами та які традиції «Американського Старого Заходу» збереглись до наших часів.

Користувачі з захопленням подивились відео ковбойського родео - традиційного виду спорту у Північній Америці, що історично склався у середовищі американських ковбоїв. Також переглянули уривки з мультфільмів  Walt Disney pictures – з піснями і субтитрами на англійській мові про «Wild West».

Учасники клубу цієї зустрічі дізнались багато нових слів англійською, вміло їх використовували у реченнях та отримали на згадку «зірку шерифа», яку підписали власним ім’ям.

No comments:

Post a Comment