Wednesday, August 21, 2019

"Let's go camping"


16 серпня наша чергова зустріч з американськими гостями та постійними відвідувачами «Сool Speaking Club» була дуже незвичайною, тому що ми зібрались на бібліотечному майданчику, щоб поговорити англійською мовою про літній відпочинок, а саме про «Сamping».




Наші американські волонтери Troy Burton, Ryan Santero та Ethan Robison розповідали, які захопливі активні ігри популярні під час кемпінгу у Сполучених Штатах Америки, а також наші діти мали змогу порівняти український та американський кемпінги та як вони проводять час відпочинку на природі.
Дітлахи дізнались багато нової лексики під час активних ігор “Find someone who….”, “Categories”, “Assosiation” та “Simon Says….”. одним із завданням було намалювали крейдою на асфальті явища природи та зробити ці написи англійською мовою. Під час гри “Categories” дітям потрібно було  записати англомовні слова у кожну категорію – Things you need in camping; food; activities.
                          

На завершення цієї веселої зустрічі всі учасники клубу зібрались навколо  наших гостей, щоб послухати пісні під гітару англійською мовою, яку виконав Раян Сантеро!


Користувачі  інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» дізнались багато нового про звичаї та цікаві ігри на свіжому повітрі, в які грають американські діти і змогли уявити, як молодь з США весело і корисно організовує свій відпочинок під час кемпінгу.
Чекаємо наших постійних і нових відвідувачів на наступну зустріч, яка буде присвячена Дню Незалежності України!


No comments:

Post a Comment