Friday, December 21, 2018

See New Places, Meet New Faces

Початок новорічних свят це не лише подарунки, а ще й час для подорожей. Саме за темою «See New Places, Meet New Faces» 20 грудня в інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» пройшов захід, присвячений подорожам по всьому світу. Учні з 39 школи, які відвідують Херсонську обласну бібліотеку для дітей кожного тижня, мали змогу спілкуватися виключно англійською, адже волонтери Корпусу Миру США в Україні залюбки погодилися також до нас завітати. Вітні Кравенс та Ніна Джексон ділилися своїми враженнями від перебування в Україні, розповідали про свої мандрівки, та звісно ж, відповідали на запитання від учнів. 



Працівники сектору документів іноземними мовами підготували низку завдань, які потребували навичок спілкування, а саме розігрували діалоги за темою «In the Travel Agency»  та  складали свій список справ, які необхідно зробити перед початком подорожі.


Всі присутні отримали задоволення від спілкування та вже з нетерпінням чекають на наступну зустріч, яка відбудеться наступного тижня.


No comments:

Post a Comment