Monday, December 3, 2018

За новинками до бібліотеки

Де ще можна дізнатися про останні новинки художньої, методичної та розвиваючої літератури для дітей крім бібліотеки. Саме з такою метою завітали до нашої книгозбірні викладачі англійської мови області та міста, курсанти Херсонської академії неперервної освіти разом зі своїм куратором, завідувачем навчально-методичної лабораторії іноземних мов Ігошевою Мариною Павлівною.
Вчителі ознайомилися з відділами бібліотеки та основними напрямками їхньої діяльності під час оглядової екскурсії, яку для них провела заступник директора Крижановська Ольга Володимирівна. 



Огляд фахової літератури, а саме методичної та навчальної, провела для курсантів КВНЗ "Херсонська академія неперервної освіти" ХОР Бєла Олена Віталіївна, яка презентувала новинки друкарської продукції та особливості методики роботи з ними.


Працівники сектору документів іноземними мовами  підготували практичні розробки для використання на  уроках англійської мови та у проведенні позакласних заходів з використанням матеріалів сектору, а саме настільні, настінні та електронні ігри, методики роботи з живописом.


Сподіваємося, що наданий матеріал стане у нагоді викладачам та вони завітають до нас у гості разом зі своїми вихованцями. Дякуємо методисту, доценту навчально-методичної лабораторії іноземних мов Востріковій Вікторії Володимирівні, а також Ігошевій Марині Павлівні за допомогу в організації та проведенні зустрічі. Сподіваємось на подальшу співпрацю.


No comments:

Post a Comment