Friday, December 7, 2018

American Culture: Myths and Facts

6 грудня до сектору документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітала волонтер з США, штат Пенсильванія, Ніна Джексон.
Бібліотекарі сектору провели екскурсію бібліотекою. Гостю приємно вразила різноманітність ресурсів, які доступні нашим користувачам.
Учні школи №39 - учасники English Club - були раді познайомитися з нашою гостею та поспілкуватися з нею.


Темою зустрічі стала «Американська культура: Міфи та Факти» В затишній атмосфері підтверджували або спростовували факти та міфи щодо культури Сполучених Штатів. Розглянули багато аспектів: спосіб життя, економіка, освіта та робота, наука, мистецтво, традиції та звичаї, національна кухню.



Переглянули медіа-презентацію «American Stereotypes». Ніна, у свою чергу, коментувала та надавала більше інформації щодо поданих фактів. 


Старшокласники поставили волонтеру безліч цікавих запитань: Скільки коштує вища освіта у США?  Які професії популярні серед іммігрантів з України? Що саме їй подобається у нашій країні? тощо. Наостанок діти зробили спільне фото з Ніною. Неочікуваним для неї стало те, що діти багато знають про Сполучені Штати. Залишила бібліотеку з гарними враженнями  та бажанням відвідати її знову!


No comments:

Post a Comment