Thursday, December 21, 2017

Ресурси WOA для вчителів англійської мови

21 грудня, до Херсонської обласної бібліотеки для дітей завітали вчителі англійської мови зі шкіл міста та області. Гості книгозбірні відвідали Інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» де дізнались про програми, заходи та ресурси центру які дають можливість у сучасному форматі розвиватись, навчати та вивчати англійську мову. Працівники центру, підготували для вчителів огляд літератури яка може стати у нагоді при підготовці до уроків, для проведення різноманітних заходів, а також огляд художньої літератури для тих, хто бажає читати книги в оригіналі.

Особливу увагу, під час зустрічі, було звернено на проект «50 зірковий Ігроленд», що є продуктом Центру WOA FL від сектору документів іноземними мовами. Говорили про використання ігор  як потужного інструменту для поширення грамотності та виведення навчання на новий рівень. Розглянули розроблені та створені працівниками центру та книгозбірні дві настільні карти-гри для молодшого і старшого шкільного віку та унікальну настінну карту-гру, що знаходиться на третьому поверсі дитячої книгозбірні.

 Карти-ігри, призначені для підвищення рівня обізнаності про Сполучені Штати Америки українських підлітків, а щоб краще відчути масштаб інформації, що дають дані ігри, вчителі мали можливість пограти у одну з них. «50-star GameLand» Discover America на суто англійській мові приємно вразив гостей та вкотре довів, що вивчати англійську мову та розкривати нові горизонти просто, весело та цікаво.

No comments:

Post a Comment