Sunday, December 24, 2017

Від засідання клубу - до англомовного квесту

24 грудня працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» провели заключне заняття English Club у 2017 році. Розгляд різдвяно-новорічної теми засідання дав юним учасникам можливість корисно та весело провести час з друзями та відвідати черговий святковий захід у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки.
Хлопці та дівчата розглянули традиції святкування Різдва та Нового року у Сполучених Штатах, згадали назви на англійській мові елементів атрибутики цих свят, героїв казок, улюблених страв та навіть друзів Санти. Ділилися своїми враженнями, планами на зимові канікули та розповідали про омріяні подарунки. А також вчилися говорити поздоровлення англійською. Окрім засідання, працівники центру підготували для своїх маленьких лідерів захопливий різдвяний квест. У кожному із відділів книгозбірні на учасників чекало завдання від Санта Клауса, яке перевіряло отримані знання від English Club впродовж 2017 року. 

Відгадати мелодію чи пісню та назвати її оригінальну назву (і, звичайно ж, з перекладом), проспівати на англійській мові відому на весь світ «Carol of the Bells» (підспівуючи «Pentatonix»), скласти на швидкість літери англійського алфавіту, називаючи тварин на цю літеру. Найбільш складним та цікавим було завдання, у якому треба було розшифрувати новорічного листа від лісових друзів. Але і з цим завданням хлопці та дівчата упорались чудово, то ж під кінець квесту мали змогу отримати свою маленьку нагороду та вдосталь потанцювати на улюбленому Х-вох. 

No comments:

Post a Comment