Tuesday, December 5, 2017

5 сходинка. Натхнення, можливості, успіх

5 сходинка на шляху до миру від Інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» та Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки стала заключним етапом святкування Міжнародного Дня Волонтерів. 5 грудня відбулось два заходи: Зустріч волонтерів-членів міського медіа-клубу NaVi шкільних парламентів ЗНЗ міста Херсон під назвою «Натхнення, можливості, успіх» та Volunteer party з підсумками та нагородженнями активних волонтерів книгозбірні – «All we need is Love»




Представники шкільних парламентів медіа-клубу презентували роботи з власної волонтерської діяльності, обговорювали можливості шкіл на нові проекти та висували пропозиції задля покращення миру. Друга частина 5 сходинки пройшла разом із юними читачами дитячої книгозбірні і включала в себе творче завдання з частуваннями. 





Розділившись на команди, хлопці та дівчата повинні були створити рекламний плакат з гаслами обраних волонтерських напрямків. Збереження природи та гарне відношення до тварин, допомога людям як у матеріальному так і у моральному аспектах життя. 
Ось у такій дружній компанії інформаційний центр, Херсонська книгозбірня та гості завершили розкриття власних 5-ти сходинок до миру та відкрили нових лідерів-волонтерів. 

No comments:

Post a Comment