Friday, October 12, 2018

Discover Library


11 жовтня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали учні зі школи №39. Старшокласники відвідують гурток англійської мови у своїй школі, тому їх дуже зацікавив наш інформаційний центр «Window on America for Future Leaders» та його різноманітні ресурси.

Оскільки в нашій бібліотеці вони були вперше, бібліотекарі влаштували учням квест-екскурсію під назвою «Discover Library», щоб вони мали змогу насамперед ознайомитися з усіма відділами книгозбірні. Під час екскурсії учні дізналися, що може запропонувати шкільній молоді сучасна бібліотека та були приємно вражені.

А також у кожному з відділів на них чекали англомовні запитання квесту з певними підказками, заздалегідь підготовленими бібліотекарями. За правильну відповідь учасники квесту отримали зірки, які згодом використали, граючи в англомовну версію країнознавчої гри «50-Star Gameland. Discover America». 

Гра пройшла дуже яскраво та емоційно. Перевіряли свої знання про штати Америки за різними категоріями та дізнавалися нові факти. 

Наприкінці зустрічі ухвалили спільне рішення - зробити зустрічі в інформаційному центрі WOAFL регулярними. Тому з нетерпінням чекатимемо наших нових друзів наступного тижня. 


No comments:

Post a Comment