Thursday, October 25, 2018

Halloween

Кожного четверга інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» зустрічає учнів школи №39, які відвідують Херсонську обласну бібліотеку для дітей.
25 жовтня 2018 року не стало винятком, і працівники сектору документів іноземними мовами підготували для старших учнів захід, присвячений переддню Дня всіх святих - «Halloween». Розпочали захід з Ice-breakers, де кожний мав назвати свою асоціацію до цього свята. Наступним завданням було дізнатися про історію свята, адже вже понад 2000 років Геловін святкується у багатьох країнах світу.

Школярі отримали запитання, та у випадку, якщо вони не знали відповіді на нього, їм доводилося шукати її у книжці. Це вимагало у дітей вміння читати та переказувати прочитане англійською мовою.  Дізнавшись історію свята, учні виконували низку завдань: «What would you rather do?», «Fill in missing words», «Quizzes». Найбільш цікавим завданням для дітей було прослуховування пісні англійською мовою «Ghostbusters» та вставити слова до тексту, яких не вистачає. 


Отже, чекаємо з нетерпінням зустрічі зі старшокласниками вже у листопаді, де на них чекатиме не менш захоплюючі заходи.

No comments:

Post a Comment