Friday, August 3, 2018

Disney World Records


Сьогодні 3 серпня у секторі документів іноземними мовами, а саме у центрі "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки зібралися справжні знавці анімаційних фільмів та справжні експерти мультиплікації. Чергова зустріч учасників програми літніх читань «Канікули з книгою» була присвячена головному рекордсмену американської кіноіндустрії та найвідомішому мультмейкеру – компанії Уолта Діснея Wаlt Disney Company. 
Факти з історії її заснування зацікавили усіх учасників. Вони дізналися, що компанія Дісней була створена у далекому 1923 році братами Уолтером та Роєм як невеличка анімаційна студія та з часом перетворилася на одну з найбільших голлівудських студій, володарем 11 тематичних парків розваг та аквапарків по всьому світу.
З легкістю діти пригадували найвідоміших діснеївських персонажів, називали своїх фаворитів, а потім переглядали уривки із мультфільмів, починаючи із найперших чорно-білих і до сучасних 3D-анімацій. 

І виявляється у світі мультфільмів також є свої рекордсмени. Чи знаєте ви, який був найперший мультфільм компанії Дісней? Який є найдовшим, а який мультфільм є найдорожчим на сьогоднішній день? Який мультфільм зібрав найбільшу суму у світовому прокаті, а який був навіть номінований на премію "Oscar"? Ці та інші цікаві факти дізналися наші читачі під час заходу. А найсміливіші взяли участь у вікторині "Best from Disney" та продемонстрували свої знання у Діснеєлогії. Цікаво, що серед учасників була лише одна дівчинка, усі інші хлопці, але це не завадило гравцям легко давати правильні відповіді на питання про діснеївських принцес))

Отже, зустріч пройшла у веселому мультяшному настрої, а читати додому усі бажаючі обрали собі книжку про улюблених героїв чарівного світу під назвою Disney. Адже канікули з Книгою набагато цікавіші, ніж без неї.

No comments:

Post a Comment