Friday, August 10, 2018

Книга. Рюкзак. Світ

Cьогодні, 10 серпня у літній спекотний день до інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітали діти з літнього табору «Юнга». Темою заходу, який підготували для них працівники центру, стали подорожі  та туристичні цікавинки світу.

Кожна людина мріє про подорожі. Це не просто розвага. Відвідування багатьох куточків Землі надають можливість не тільки побачити безліч цікавого, а й з’ясувати, як живуть різні люди на планеті, що й як вони роблять, про що мріють. Крім цього подорожі до інших країн дарують нам незабутні враження від пам’яток історії, культури, природи. Цього разу діти здійснили віртуальну подорож різними країнами. Подивилися цікаве відео про пам’ятки світу, ознайомилися з фактами про закордон. 

Потім грали у вікторину про сучасні дива світу. Вони також взяли участь у бесіді про подорожі та з задоволенням відповіли на наступні запитання, в яких країнах ви вже побували, куди б хотіли поїхати, що для кожного є найголовнішим у подорожі. Відповіді були яскраві та іноді несподівані. З нетерпінням чекаємо на наступну зустріч.






No comments:

Post a Comment