Sunday, February 19, 2017

Sports & Games

Сьогодні, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, учасники English Club говорили про дуже важливий аспект здорового способу життя – спорт. Його значення для людини, різновиди та особливості кожного з видів.


Хлопці та дівчата з ентузіазмом розповідали про свої улюблені види спорту, про ті, у які полюбляють грати та займатись вдома. Для декого, спорт, це не просто гра, адже різні секції, кружки та спортивні школи займають велику частину їхнього життя. Хтось лише починає свій шлях, а хтось уже має свої власні нагороди. Малеча була у захваті, адже могла поділитись своїми досягненнями та дізнатись багато цікавинок про спорт на англійській мові. 


 Проглянули відео та мультики які дуже цікаво та доступно розповідають про спорт, спортсменів та спортивне життя. Говорили, повторювали та мали змогу у форматі «питання – відповідь» дізнатись багато нових слів з даної тематики. 
Сектор літератури іноземними мовами, на базі якого і проходять зустрічі, щиро запрошує усіх, хто бажає розширити свої знання англійської мови. Приходьте, не пошкодуєте, адже з кожним разом тема буде ще цікавішою. Ресурси центру, знання бібліотекарів та неймовірно приємна атмосфера дасть можливість кожному, незалежно від рівня знань, отримати колосальний обсяг інформації для особистого розвитку.

No comments:

Post a Comment