Thursday, February 2, 2017

Fantastic Great Britain

Як добре ви знаєте Великобританію? Неймовірна історія, королівська сім’я, благородні звичаї та видатні представники англійського народу, але це не все. Чи знали ви, що це ще й країна фантастичних  казок. 


 Сьогодні, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулось справжнє англійське казкове дійство. Маленькі друзі книгозбірні зі школи № 50 мали змогу віртуально подорожувати Британією, пізнати її красу, та найголовніше, завдяки Херсонському інформаційному центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» потрапити до Країни Чудес. Так, вам не почулось, до найсправжнісінької Країни Чудес. 

Аліса, Чеширський котик, Шляпник та інші казкові гості, що допомагали героїні, яка заблукала, повернутись додому. Завдання були досить складні, але хлопці та дівчата з ентузіазмом допомагали їх виконувати. Вигадати закінчення для смішних віршів, скласти незвичайні пазли для гусені, знайти пару рукавичкам для кролика, намалювати з заплющеними очима  березневого зайця та ще багато цікавих пригод, танців та пісень на англійській мові. 



Атмосфера була феєричною, та і як інакше, адже навкруги справжня казка. Під кінець зустрічі, для Аліси та усіх маленьких гостей, Шляпник підготував справжню англійську чайну церемонію, за усіма правилами та традиціями. Було дуже смачно та тепло. Коли прийшов час прощатись, усім було трішки сумно, але обіцянки зустрітись знову були щирими, тож маємо надію, що у нашої казки буде продовження. 


На останок дітлахи отримали невеличке напуття від Аліси та Чеширика , побажання знайти свою власну Країну Чудес, надовго залишатись дітьми, завжди посміхатись та вірити в чудеса. Читати книги та ніколи не переставати мріяти.»

No comments:

Post a Comment